Forum Genel Sohbet Azerbaycan Numaraları İçin SMS Doğrulama Desteği Talebi

Azerbaycan Numaraları İçin SMS Doğrulama Desteği Talebi

sadeazerivetendasi 29 gün önce 72 görüntüleme 3 cevap
Kullanıcı
Mesaj 7
Beğeni 6
Üyelik 19.06.2026
25.07.2026 18:11 Konu Sahibi

Merhaba PSYAMA Ekibi,

Sitenizi ve hazırladığınız Türkçe yamaları büyük bir beğeniyle takip ediyorum. Oyun dünyasına ve Türk oyuncu topluluğuna kattığınız değer gerçekten takdire şayan, ellerinize sağlık!

Ben Azerbaycan’dan bir takipçinizim. Yamalarınızı indirmek ve sitenizdeki imkanlardan yararlanmak istiyoruz ancak şu anda telefon doğrulaması yalnızca Türkiye numaraları (+90) ile yapılabiliyor. Azerbaycan telefon numaraları (+994) desteklenmediği için kayıt veya doğrulama aşamasını geçemiyoruz.

Burada çok ciddi bir oyuncu kitlesi var ve aslında herkes oyunları Türkçe yamalarla oynamak istiyor. Ancak Türkçe yamalara erişim zorlukları nedeniyle oyuncuların büyük bir kısmı mecburiyetten oyunları Rusça oynamak zorunda kalıyor.

Bu konuda bizlere yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz. Şimdiden ilginiz, anlayışınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.😃

İyi çalışmalar :)

Yönetici
Mesaj 335
Beğeni 323
Üyelik 29.09.2025
25.07.2026 18:36
sadeazerivetendasi yazdı:

Merhaba PSYAMA Ekibi,

Sitenizi ve hazırladığınız Türkçe yamaları büyük bir beğeniyle takip ediyorum. Oyun dünyasına ve Türk oyuncu topluluğuna kattığınız değer gerçekten takdire şayan, ellerinize sağlık!

Ben Azerbaycan’dan bir takipçinizim. Yamalarınızı indirmek ve sitenizdeki imkanlardan yararlanmak istiyoruz ancak şu anda telefon doğrulaması yalnızca Türkiye numaraları (+90) ile yapılabiliyor. Azerbaycan telefon numaraları (+994) desteklenmediği için kayıt veya doğrulama aşamasını geçemiyoruz.

Burada çok ciddi bir oyuncu kitlesi var ve aslında herkes oyunları Türkçe yamalarla oynamak istiyor. Ancak Türkçe yamalara erişim zorlukları nedeniyle oyuncuların büyük bir kısmı mecburiyetten oyunları Rusça oynamak zorunda kalıyor.

Bu konuda bizlere yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz. Şimdiden ilginiz, anlayışınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim.😃

İyi çalışmalar :)

Merhabalar,

Daha önce bir kaç Azeri dostumuzu +994 numarasıyla sitemiz üzerinden doğrulatarak sitemize kazandırdık. Ancak SMS firmaları Azerbeycan'a gönderilen SMS'lerden Türkiye'nin 10 katı ücret kesmekte. Dolayısıyla bizim bütçemizi zorlamaktadır. Ancak gerçekten sitemizden faydalanmak isteyen dostlarınız bize mail ile ulaşsınlar. Onlara yardımcı oluruz.

Saygılarımızla.
Kullanıcı
Mesaj 3
Beğeni 2
Üyelik 05.06.2026
27.07.2026 19:53
Qaqa Mendede eleydi Turk Tanis tap kec qeydiyatdan
Kullanıcı
Mesaj 7
Beğeni 6
Üyelik 19.06.2026
27.07.2026 22:14 Konu Sahibi
Sağolsunlar, köməyçi oldular azərbaycan nömrəylə keçməyimə😊
varolsunlar

Cevap Yaz

Silme Onayı

Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?

Resim Ekle

Link Ekle

Emoji Ekle