Forum Genel Sohbet Ps5 pro 10.1 versiyon youtube jailbreakli makinemde (cfi 7021) bazı oyunlarda girişte takılıyor

Ps5 pro 10.1 versiyon youtube jailbreakli makinemde (cfi 7021) bazı oyunlarda girişte takılıyor

tore4dor 1 ay önce 72 görüntüleme 4 cevap
Kullanıcı
Mesaj 8
Beğeni 6
Üyelik 16.08.2026
28.08.2026 23:17 Konu Sahibi
Selam arkadaşlar, başlıktada belirtiğim üzere bazı oyunlar tam açılış ekranında takılıyor, çalışan ve çalışmayan oyunlar şu şekilde

çalışanlar;
astro bot, last of us 1-2, yotei, commandos, requim

çalışmayanlar;
monster hunter wilds, days gone, rachet and clanck

kırma işlemini youtube internetsiz şekilde yapıyorum, versiyon 12.00 a kadar yeni versiyon bir kırma işlemi yayınlamışlar ama içinde itemzflow yok, zaten bunu çözene kadar çok uğraştım, şu açılmayan tamda girişte aynı şekilde takılan oyunların sorunu ne olabilir, bitürlü çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
29.08.2026 06:28
tore4dor yazdı:
Selam arkadaşlar, başlıktada belirtiğim üzere bazı oyunlar tam açılış ekranında takılıyor, çalışan ve çalışmayan oyunlar şu şekilde

çalışanlar;
astro bot, last of us 1-2, yotei, commandos, requim

çalışmayanlar;
monster hunter wilds, days gone, rachet and clanck

kırma işlemini youtube internetsiz şekilde yapıyorum, versiyon 12.00 a kadar yeni versiyon bir kırma işlemi yayınlamışlar ama içinde itemzflow yok, zaten bunu çözene kadar çok uğraştım, şu açılmayan tamda girişte aynı şekilde takılan oyunların sorunu ne olabilir, bitürlü çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Oyunları itemzflows ile açıyorsan baştan hata ediyorsun zaten. Itemzflows artık kapandı. Sahibi programı güncellemeyecek. Dolayısıyla şu an onu kullanmak gereksiz ve güncel değil. Shadow mount plus kullanmalısınız. Bunun elf dosyasını ilgili klasöre atmak yetiyor. Oyunu konsolda otomatik buluyor ve ana menüye ekliyor. Detaylı videoları var youtube da ama yapamazsanız bir klavuz oluştururuz. 
Kullanıcı
Mesaj 8
Beğeni 6
Üyelik 16.08.2026
29.08.2026 19:41 Konu Sahibi
netten izledim hocam shadow mount çok güzelmiş ama redditte birçok kişi özellikle proda days gone ve monster hunterda aynı sorunu yaşamış ve çözüme ulaşılamamış herhalde proya özel bir durum var :/
Kullanıcı
Mesaj 8
Beğeni 6
Üyelik 16.08.2026
29.08.2026 19:43 Konu Sahibi
bende days gonun ps4 versiyonunu indirdim dualsense özelliklerini kullanamamak kötü tabi ama neyseki tr açıldı update dlc flian idare etcez artık D:
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
29.08.2026 21:41
tore4dor yazdı:
bende days gonun ps4 versiyonunu indirdim dualsense özelliklerini kullanamamak kötü tabi ama neyseki tr açıldı update dlc flian idare etcez artık D:
Anladım şimdi pro konsolda belki öyle bir sıkıntı vardır.

Cevap Yaz

Silme Onayı

Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?

Resim Ekle

Link Ekle

Emoji Ekle