Forum Yama İstekleri Battlefield Hardline Türkçe Yama Talebi

Battlefield Hardline Türkçe Yama Talebi

TheAserios 10 gün önce 69 görüntüleme 5 cevap
Kullanıcı
Mesaj 12
Beğeni 8
Üyelik 04.07.2026
28.09.2026 16:16 Konu Sahibi
Merhaba değerli PSYAMA Yöneticileri,

Battlefield Hardline için internette Türkçe yama bulunamamaktadır. Bu oyun icin siz değerli yama ekibinden türkce yama talep etmekteyiz. İlk ve tek adresin psyama.com olacağını öngörüyoruz. Biz oyunseverleri kırmayarak bu konuda da çalışma yapacağınıza inanıyor ve teşekkür ediyoruz.
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
28.09.2026 16:27
TheAserios yazdı:
Merhaba değerli PSYAMA Yöneticileri,

Battlefield Hardline için internette Türkçe yama bulunamamaktadır. Bu oyun icin siz değerli yama ekibinden türkce yama talep etmekteyiz. İlk ve tek adresin psyama.com olacağını öngörüyoruz. Biz oyunseverleri kırmayarak bu konuda da çalışma yapacağınıza inanıyor ve teşekkür ediyoruz.
Yorum için teşekkür ederiz. İnceleyeceğiz mutlaka.
Kullanıcı
Mesaj 12
Beğeni 8
Üyelik 04.07.2026
28.09.2026 17:21 Konu Sahibi
Merhaba, bu tarz islemlerinizi yani yeni yamalanacak oyunlari sitenizde gorebilecegimiz, hatta calisma durumunu da bi bar uzerinden takip edebilecegimiz, ornegin bir oyun var ve siz turkce yama hazırlıyorsunuz bu islemin yuzde 60ını bitirdiniz diyelim, biz de yeni eklenecek oyunlar kategorisinden o oyunu gorsek ve orada calisma durumuna bir bar ekleyip yuzde 60 dolulugunu gorsek, tahmini cikis tarihi vs. de eklenebilir, bu sekilde bir sistem yaparsaniz iyi olabilir.  Cunku ben mesela daha once konusu acilmis turkce yama talebi olusturulmus bir oyun icin tekrar talep acmayayim, yeni eklenecek kategorisinde zaten o oyunu görebileceğimden talep acmak yerine oyunun cikmasini beklerim. Bu sekilde bir sistem sitenize seviye atlatır. Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sadece bir fikirdir.
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
28.09.2026 20:59
TheAserios yazdı:
Merhaba, bu tarz islemlerinizi yani yeni yamalanacak oyunlari sitenizde gorebilecegimiz, hatta calisma durumunu da bi bar uzerinden takip edebilecegimiz, ornegin bir oyun var ve siz turkce yama hazırlıyorsunuz bu islemin yuzde 60ını bitirdiniz diyelim, biz de yeni eklenecek oyunlar kategorisinden o oyunu gorsek ve orada calisma durumuna bir bar ekleyip yuzde 60 dolulugunu gorsek, tahmini cikis tarihi vs. de eklenebilir, bu sekilde bir sistem yaparsaniz iyi olabilir.  Cunku ben mesela daha once konusu acilmis turkce yama talebi olusturulmus bir oyun icin tekrar talep acmayayim, yeni eklenecek kategorisinde zaten o oyunu görebileceğimden talep acmak yerine oyunun cikmasini beklerim. Bu sekilde bir sistem sitenize seviye atlatır. Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sadece bir fikirdir.
Aklımızda olan bir projeydi bir türlü ekleyemedik. Yakın zamanda bunu faaliyete geçireceğiz.
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
30.09.2026 21:52
TheAserios yazdı:
İsteğinizi gerçekleştirdik. Artık ana sayfada "Çeviri Durumu" sayfasından üzerinde çalıştığımız projelerin anlık durumlarını görebileceksiniz.
Kullanıcı
Mesaj 12
Beğeni 8
Üyelik 04.07.2026
30.09.2026 22:21 Konu Sahibi
Hocam supersiniz. Teşekkür ediyoruz. Ellerinize saglik. ❤️

Cevap Yaz

Silme Onayı

Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?

Resim Ekle

Link Ekle

Emoji Ekle