Dark Souls 3
tertgrege
1 ay önce
80 görüntüleme
5 cevap
30.06.2026 00:57 Konu Sahibi
Ps4 Bu yamayı buldum ( pkg halinde ) yarın akşam deneyeceğim kim yapmış veya çalışıyor mu bilmiyorum :=))) çalışırsa haber veririm sitede diğer serileri var bu yoktu
1
30.06.2026 05:18
tertgrege yazdı:
Ps4 Bu yamayı buldum ( pkg halinde ) yarın akşam deneyeceğim kim yapmış veya çalışıyor mu bilmiyorum :=))) çalışırsa haber veririm sitede diğer serileri var bu yoktu
1
30.06.2026 19:54 Konu Sahibi
DARK SOULS™ III The Fire Fades™ Edition Türkçe Link Psyama.com gönderilmiştir , Yamaya ulaşamayan olursa Differentcoll@proton.me mailine atın link gönderirim
Slogan gibi olacak ama hayat paylaşınca güzel :==))) İşim bitince ps4 yamanın fotoraflarını eklerim
Watch.dogs.legion ps4 türkçe yama ( Daha çıkmadı )Olurda bulamazsam o zaman insanlara dil dökerim
Diğer yamaları insanların paylaşması için istiyorum
NOT: Yama paralı değildir =))))
0
03.07.2026 00:52 Konu Sahibi
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
1
03.07.2026 01:03
tertgrege yazdı:
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
1
03.07.2026 01:09 Konu Sahibi
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
Ps4 istediğim yama buydu , Watch dogs 1-2 serisini türkçe bitirdim ve anlayarak Watch.dogs.legion senin sayende anlayarak bitireceğim
Yaptığın yamalar için ayrıyetten teşekür ederim
1
Cevap Yaz
Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.
Silme Onayı
Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?
Resim Ekle
Tıkla veya Dosya Seç