Forum Yama İstekleri Dark Souls 3

Dark Souls 3

tertgrege 1 ay önce 80 görüntüleme 5 cevap
Kullanıcı
Mesaj 129
Beğeni 63
Üyelik 21.12.2025
30.06.2026 00:57 Konu Sahibi
Ps4 Bu yamayı buldum ( pkg halinde ) yarın akşam deneyeceğim kim yapmış veya çalışıyor mu bilmiyorum :=))) çalışırsa haber veririm sitede diğer serileri var bu yoktu 
Yönetici
Mesaj 335
Beğeni 323
Üyelik 29.09.2025
30.06.2026 05:18
tertgrege yazdı:
Ps4 Bu yamayı buldum ( pkg halinde ) yarın akşam deneyeceğim kim yapmış veya çalışıyor mu bilmiyorum :=))) çalışırsa haber veririm sitede diğer serileri var bu yoktu 
Eyvallah
Kullanıcı
Mesaj 129
Beğeni 63
Üyelik 21.12.2025
30.06.2026 19:54 Konu Sahibi
DARK SOULS™ III The Fire Fades™ Edition Türkçe Link Psyama.com gönderilmiştir , Yamaya ulaşamayan olursa Differentcoll@proton.me mailine atın link gönderirim 
Slogan gibi olacak ama  hayat paylaşınca güzel :==))) İşim bitince ps4 yamanın fotoraflarını eklerim 
Watch.dogs.legion ps4 türkçe yama ( Daha çıkmadı )Olurda bulamazsam o zaman insanlara dil dökerim 
Diğer yamaları insanların paylaşması için istiyorum 
NOT: Yama paralı değildir =))))
Kullanıcı
Mesaj 129
Beğeni 63
Üyelik 21.12.2025
03.07.2026 00:52 Konu Sahibi
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
Eyvallah
bu oyunun yama linkini gönderdim geldi mi ?  acıklamaya bak 3 gün sonra yama cıkmaya başlasın nasıl teşekür edeceğimi bilemiyorum
Yönetici
Mesaj 335
Beğeni 323
Üyelik 29.09.2025
03.07.2026 01:03
tertgrege yazdı:
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
Eyvallah
bu oyunun yama linkini gönderdim geldi mi ?  acıklamaya bak 3 gün sonra yama cıkmaya başlasın nasıl teşekür edeceğimi bilemiyorum
Görüşlerinizi önemsiyoruz :) Watch dogs dediniz getiriyoruz. Diğer yamayı aldık. İncelememiz sonrası çalışmasına başlanacak.
Kullanıcı
Mesaj 129
Beğeni 63
Üyelik 21.12.2025
03.07.2026 01:09 Konu Sahibi
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
PSYAMA yazdı:
tertgrege yazdı:
Eyvallah
Görüşlerinizi önemsiyoruz :) Watch dogs dediniz getiriyoruz. Diğer yamayı aldık. İncelememiz sonrası çalışmasına başlanacak.
Ben diğer aradığım yamaları ( paralı yamaları ) insanlar ulaşabilsin diye arıyordum ona göre istiyordum insanlardan 
Ps4 istediğim yama buydu , Watch dogs 1-2 serisini türkçe bitirdim ve anlayarak Watch.dogs.legion  senin sayende anlayarak bitireceğim 
Yaptığın yamalar için ayrıyetten teşekür ederim 

Cevap Yaz

Silme Onayı

Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?

Resim Ekle

Link Ekle

Emoji Ekle