Forum Yama İstekleri Persona 4/5 Türkçe Yama İstek

Persona 4/5 Türkçe Yama İstek

Calvin00 1 ay önce 77 görüntüleme 2 cevap
Kullanıcı
Mesaj 5
Beğeni 4
Üyelik 29.08.2026
29.08.2026 04:10 Konu Sahibi
Merhabalar öncelikle, sitenize yeni kayıt oldum öncelikle emekleriniz için gönülden teşekkür ederim. persona 4 golden veya persona 5 royal çevirebilme imkanınız var mıdır ps4 için? diyalog sayısı çok olsa da çok fazla kişinin beklediğine eminim. kolay gelsin iyi çalışmalar.
Yönetici
Mesaj 494
Beğeni 473
Üyelik 29.09.2025
29.08.2026 06:24
Calvin00 yazdı:
Merhabalar öncelikle, sitenize yeni kayıt oldum öncelikle emekleriniz için gönülden teşekkür ederim. persona 4 golden veya persona 5 royal çevirebilme imkanınız var mıdır ps4 için? diyalog sayısı çok olsa da çok fazla kişinin beklediğine eminim. kolay gelsin iyi çalışmalar.
Persona ile ilgili bazı çalışmalar oldu sabırım başka forumlarda diye hatırlıyorum. Tekrar bir bakalım. Bu oyun türü pek bize hitap etmediği için üstünde durmadık 🙈
Kullanıcı
Mesaj 5
Beğeni 4
Üyelik 29.08.2026
29.08.2026 21:30 Konu Sahibi
yeni persona oyunları artık Türkçe dil desteğiyle geldiği için türk oyuncu kitlesi de inanılmaz arttı. ama ps4 kullanıcıları malesefki türkçe deneyimleyemiyor. kelime sayısı gerçekten çok ama yaparsanız siz yaparsınız başka oyuncuya önem veren biyer yok malesef. ayrıca persona 5 royal için bilgisayar sürümü yaması da var kalitesi nedir bilmiyorum ama onu direkt portlayabilirsenizde olur. çok kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama 100 saatlik oyunlar olunca sadece tek oyun oynuyoruz o da ingilizce anlaşılmıyor çoğu yer.

Cevap Yaz

Silme Onayı

Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?

Resim Ekle

Link Ekle

Emoji Ekle