Forum
Yardım & Destek
Hogwarts Legacy hikayeye başlangıç ekranında donuyor ve cihaz kendini kapatoypr
Hogwarts Legacy hikayeye başlangıç ekranında donuyor ve cihaz kendini kapatoypr
fatih_1453
4 gün önce
36 görüntüleme
2 cevap
fatih_1453
Kullanıcı
21.06.2026 01:09 Konu Sahibi
merhaba ben hogwarts legacy oyunu için yazıyroum oyunun sizdeki sürümünü ve birçok sürümünü denedim ancak elimdeki ps4 açamadi oyun açılıyor hikayeye başlarken donuyor ve kendini yeniden başlatıyor aynısı evil west god of war ragnarok ve cyberpunk 2077 de yaşanıyor diğer oyunların hiçbirinde yaşamadım
1
PSYAMA
Yönetici
21.06.2026 09:26
fatih_1453 yazdı:
merhaba ben hogwarts legacy oyunu için yazıyroum oyunun sizdeki sürümünü ve birçok sürümünü denedim ancak elimdeki ps4 açamadi oyun açılıyor hikayeye başlarken donuyor ve kendini yeniden başlatıyor aynısı evil west god of war ragnarok ve cyberpunk 2077 de yaşanıyor diğer oyunların hiçbirinde yaşamadım
Benzer sorunu PS4 slim cihazında yaşamıştım. Sanırım aynı soruna sahipler. Onun da versiyonu 12.00'dı. Ve BD-JB Disk üzerinden kırma gerçekleştiriyorduk. Disk ile kırmalarda bazı oyunlar bende hiç açılmıyordu, bazen reset attıyordu cihaza. Value isimli disksiz kırma yöntemi var bu versiyonlarda. Onu kullanırsanız bu sorunlar düzeliyor. Ama şayet düzelmiyosa PS4 hard diski ile probleminiz olası görünüyor. Öncelikle kırma yöntemini değiştirin derim. Ufak bir araştırmayla nasıl kırıldığının yöntemi nette mevcut.
0
badici
Kullanıcı
21.06.2026 10:07
versiyondan kaynaklı sistem yazılımını güncelle
0
Cevap Yaz
Cevap yazmak için giriş yapmalısınız.
Silme Onayı
Bu öğeyi silmek istediğinizden emin misiniz?
Resim Ekle
Tıkla veya Dosya Seç